27-01-09

EEN GOEDE MORGEN IEDEREEN.

IK HEB ME OVERSLAPEN VANDAAG IK HEB DE HELE NACHT LIGGEN WOELEN GISTERENAVOND KEEK IK PER TOEVAL NAAR TV EEN EB DAAR ZAG IK HOE DE KINDEREN OP SCHOOL TEKENINGEN HADDEN GEMAAKT OVER DIE VRESELIJKE DAG IN DENDERMONDE DIE TEKENINGEN LEKEN ZO ECHT GE MOET NIET VRAGEN HOE DE KINDEREN DAAR OOK MEE BEZIG ZIJN DER WAS ZELFS EENTJE BIJ MET EEN ELECTRIESE STOEL HET WAS HARD OM DAT TE ZIEN HET HEEFT EEN HELE NACHT DOOR MIJN HOOFD GESPOOKT IK VIND DIT ZO ERG DAT KINDEREN DAT ALLEMAAL MOETEN MEEMAKEN IK VIND DIT ZO ERG HET HEEFT IEDEREEN ERG AANGEGREPEN IK VERTA NIET DAT ZO EEN DINGEN KUNNEN BESTAAN DAT ZOU NIET MOGEN HET NIEUWE JAAR IS VRESELIJK BEGONNEN IK GA NU EEN BEETJE PROBEREN TE SLAPEN MAAR IK DENK NIET DAT HET ME ZAL LUKKEN PROBEER ER NOG EEN FIJNE DAG VAN TE MAKEN

09:09 Gepost door mieke-muis in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen feitelijk is het goed dat de kinderen dat niet allemaal opkroppen en erover praten en tekeningen maken kan hun helpen op die manier om het toch min of meer een plaatsje te geven. Was natuurlijk beter nooit gebeurt maar ja dat kunnen we natuurlijk niet veranderen, spijtig genoeg .

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 27-01-09

Een fijne en zonnige woensdag. Hallo Mieke-muis, dankje voor je mooie reactie.
Gefeliciteerd dat je in de verwachting bent en dat de Heer Jezus jouw elke dag de kracht voor geeft.
Ik lees jouw verhaal over de gebeurtenis in België op de kindercreche. Natuurlijk leef je mee met de ouders en ovrigen. Als kind in de Heer Jezus is ervoor te bidden waar je moiete mee hebt en het gaan loslaten. Als je het niet gaat loslaten ben je ermee in je gedachten bezig. Proberen sterk te gaan. Je niet te veel laten lijden door de gebeurtenissen om je heen.
groetjes

Gepost door: Patricia | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.